Maak kennis met ons team

Al jaren een populaire Spa –Oase…..

Wij van Spa Float in Breda hebben jarenlange expertise in het floaten en zagen de kans om een tweede vestiging in Breda te openen. Op dezelfde locatie waar eerder al gefloat kon worden, maar wij doen het net even anders. Wellicht ken je Spa “Parel in ’t Groen” te Moergestel al. Zo niet, dan heten we je van harte welkom om ons beter te leren kennen en nodigen we je uit om te ontdekken wie wij zijn. Kom en ervaar het zelf- je ultieme wellness beleving wacht op je.

SPA “Parel in ’t Groen”
is al jaren een populaire Spa –Oase in het ongerepte hart van de Oisterwijkse bossen en vennen. Kom hier alleen of met tweeën even helemaal tot rust en geniet van onze prachtige SPA Verblijven, en ontspan met een van onze massages of arrangementen. Je kan er zelfs blijven slapen, midden in de natuur. Even helemaal weg van de drukte….

SPA “Parel in ’t Groen”
  • Behandelingen als hammam, massage floaten, voetbaden.
  • Arrangementen voor jou alleen of met zijn tweeën.
  • Luxueuze SPA Verblijven, voor enkel overdag of om heerlijk te slapen!

Veelgestelde vragen

Jazeker, deze liggen voor je klaar bij aanvang.

Belangrijk is dat je jezelf prettig voelt. Wij adviseren om zonder badkleding te floaten. Uiteraard is het geen bezwaar om te floaten in badkleding. Liefst geen zwemshort! Gelieve je dan je badkleding thuis vooraf even uit te spoelen om zeepresten van het wassen te verwijderen.

Nee, bij Float SPA Breda hebben we alléén cabines voor 1 persoon. Een duo float is floaten met twee personen in een floatruimte; je bent dan samen in één ruimte met ieder een aparte float.

Een flesje water is toegestaan mee te nemen in de floatruimtes. Het nuttigen of consumeren van andere drankjes of eten is in de floatruimtes niet toegestaan.

Parkeren kan in de Boschstraat of het parkeerterrein Beyerd – Vlaszak